Ovaj tip žene bi svaki muškarac oženio: Da li ispunjavate ovih 8 kriterijuma?

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj tip žene bi svaki muškarac oženio: Da li ispunjavate ovih 8 kriterijuma?

Bez obzira koliko se smatrate emancipovanom mladom ženom, većina, ipak, jednog dana želi da se uda za čoveka svojih snova. Međutim, živimo u složenim vremenima, pa je to lakše reći nego učiniti

Foto: Profimedia

Priznajte, želite taj prsten na ruci!

Žene imaju tendenciju da preteruju u proceni svojih vrednosti, kada govore o tome da li su "materijal" za udaju ili nisu. Od muškaraca se danas jako mnogo očekuje, ali možemo li očekivati da mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << žene imaju snage da se pogledaju u ogledalo i priupitaju: "A šta ja to njemu nudim?"

Dakle, nije dovoljno uvek i isključivo gledati stvari iz ženskog ugla. Potrebno je, ponekad, pogledati i šta to druga strana želi, koje su to vrednosti koje priželjkuje u ženi i ima li ta žena te osobine. Istraživanja nam u tom smislu uveliko mogu pomoći da odredimo koje to karakteristike treba da ima žena, kako bi bila smatrana pravom udavačom, piše Stil.kurir.rs.

Smeta vam taj izraz? Ko vas pita! Ako želite da se udate, evo šta muškarci od vas očekuju:

Kada bezazleni flert prerasta u prevaru?

1. Muškarci žele ženu koja će da ih ceni

Čak 98 odsto muškaraca izjasnilo se da im je to prva stvar na listi poželjnih osobina buduće supruge.

2. Žele ženu kojoj mogu da veruju

Poverenje je temelj svake zdrave veze. Čak 97 odsto muškaraca želi vernu ženu.

3. Muškarci žele poslušnu ženu

4. Privlačna im je ona žena koja se često smeje

DA LI VAS VOLI: 7 muških gestova kojima to pokazuje

Optimistične, vedre, nasmejane žene privlačnije su muškarcima od uplakanih, tužnih ili ljutih. To je i logično, jer ko želi da se budi svako jutro pored "mrguda"? D

5. Puna k'o brod

Nisu samo žene sponzoruše. Taj fenomen se odnosi i na muškarce, jer kako drugačije objasniti da njih čak 90 odsto očekuje da im buduće supruge zarađuju poprilično?

6. Svakako, uz sve navedeno, muškarci žele lepu i seksepilnu ženu

Kako izgledate i kolikom dozom seksepila zračite važnim je ocenilo 89 odsto ispitanih muškaraca.

7. Inteligentnu ženu želi 87 odsto muškaraca

Iako bi, prema logici stvari, inteligencija žene trebalo da bude na prvom mestu, današnji muškarci žele inteligentnu ženu pored sebe, ali im to nije na samom vrhu liste kvaliteta koje bi trebalo da ima savršena udavača.

Muškarci, oprez: Ovo su znakovi da se ona polako hladi!

8. Muškarci žele obrazovanu ženu

Bez obzira kako ćete da upotrebite svoju diplomu, kao ukras na kuhinjskim elementima ili kao dokaz obrazovanja prilikom dobijanja odličnog posla u struci, muškarci ipak vole pametne devojke. Obrazovana, pametna i lepa, svaka žena uverena je da je takva.

Izvor: Stil.kurir.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.