Ovaj odevni predmet je obavezan u svakom ženskom garderoberu: Ovako to nose naše poznate dame! (FOTO)

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj odevni predmet je obavezan u svakom ženskom garderoberu: Ovako to nose naše poznate dame! (FOTO)

Udobni, topli i ženstveni kaputi ove sezone su nešto što bi svaka dama trebalo da poseduje u svom garderoberu. Naše poznate dame prate trendove i skoro svaku odevnu kombinaciju upotpune raznim kaputima. Pogledajte kako to one rade!

Foto: Instagram

Severina Kojić je dama od stila i ide u korak sa svetskim trendovima. Devojke joj zavide na odličnim krpicama, a posebno im se dopada kako to pevačica kombinuje.

Ona je nosila beli dugi oversize >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kaput sa zlatnim dugmićima, a uklopila ga je sa crno belim patikama i velikom torbom.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 17, 2015 at 1:50am PST

Severina je ovako obučena dobila samo reči hvale.

Ovako ošišane nikada nećete promašiti: Koja je to frizura zaludela Holivud i naše prostore? (FOTO)

Još jedna dama koja se stalno poigrava stilovima, odlučila se za kaput u kamel boji koji savršeno idu uz njenu boju kosu.

Nina Badrić je veliki fan kaputa, a ovaj model izuzetno odgovara pevačicinoj figuri.

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Feb 9, 2016 at 5:36am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Odjevni predmet obavezan u garderoberu poznatih dama (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2016

Udobni, topli i ženstveni kaputi ove sezone su nešto što bi svaka dama trebalo da posjeduje u svom garderoberu...Naše poznate dame prate trendove i skoro svaku odjevnu kombinaciju upotpune raznim kaputima. Pogledajte kako to one rade!..Severina Kojić je dama od stila i ide u korak sa svjetskim trendovima....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.