Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2022, 14:08

Ovaj muškarac nosi suknje i štikle, ima genijalan razlog za to: Srećno je oženjen, otac troje dece (FOTO)

Mark Brajan (61), inženjer robotike iz Teksasa u SAD, koji s porodicom živi i radi u Nemačkoj, nosi suknje i štikle i kaže da mu je inspiracija Megan Markl.
– Oduvek mi se sviđalo kako se odevala. Nosila je pencil suknje i bele bluze. Pomislio sam: „Pa, mogu to da napravim s muškom košuljom i još uvek da zadržim muškost“ – rekao je.
Njegovu hibridnu ličnost javnost je upoznala pre nekoliko godina. Postao je internet senzacija nakon što su mu se fotke pojavile na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mrežama. Modne kombinacije koje on nosi su jedinstvene, vrlo su smele i zanimljive. Iako je njegova pojava pomalo čudna, po opšte prihvaćenim standardima, to što nosi mu nekako dobro stoji.
Čak se pojavio na Nedelji mode u parizu početkom ove godine. Nazvali su ga zvezdom stila, a pistom je prošetao u crno-beloj jakni poprskanoj bojom s odgovarajućim čizmama do kolena.








View this post on Instagram


















A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)


Pre nekoliko dana na jedan dan je ponovo posetio Nedelju mode kako bi video reviju Christiana Louboutina, jednog od najpoznatijih svetskih dizajnera obuće.
– Bio sam u Parizu prošlog vikenda samo na jedan dan, kako bih prisustvovao reviji u petak uveče tokom pariske Nedelje mode! Upoznao sam toliko novih prijatelja, a takođe i sreo neke stare prijatelje. Opet sam dobio priliku da provedem nekoliko minuta razgovarajući sa samim čovekom, Kristijanom Lobutanom – pohvalio se na Instagramu.
Za sebe kaže da je sasvim običan muškarac koji voli da nosi suknje. Od pojavljivanja u javnosti do danas kod njega se, kaže, nije puno toga promenilo, osim broja suknji i štikli u ormaru.
Iako neki misle da je homoseksualac, on to demantuje. Srećno je oženjen, ima troje dece, a supruga ga voli takvog kakav je, velika mu je podrška. Čak mu i pomaže u odabiru modnih kombinacija. Njegov stil je zaista jedinstven – od struka prema glavi izgleda kao pravi muškarac, a od struka do stopala je kao vrlo ženstvena žena sa malo jačim, dobro oblikovanim nogama.








View this post on Instagram


















A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)


– Objasnio sam deci da moj stil odevanja nema nikakve veze sa seksualnom orijentacijom i da nisam gej. Ćerka mi je jedna od najodanijih obožavateljki koja jedva čeka da pozajmi moje cipele – ispričao je.
Osetio je, priseća se, veliko olakšanje kad je pre četiri godine napokon „izašao iz ormara“ i počeo bez osećaja srama da oblači ono što je oduvek voleo da nosi, a to su suknje i štikle.
– Toliko sam se oslobodio predrasuda da na posao idem u takvim kombinacijama – ispričao je Mark koji je postao mnogima inspiracija motivišući ih da budu ono što jesu.
Postao je velika senzacija, a samo na Instagramu ga prati preko 650.000 ljudi. I dok ga dobar deo podržava, ima i onih koji znaju da mu dobace pokoji uvredljivi komentar.
Kolege na poslu su ga normalno prihvatile, čak kažu da je Mark normalan tip koji se ponaša kao muškarac i vodi muške razgovore.
Mark obožava da vozi „porše“, trenira američki fudbal i smatra da odeća nema pol.
– Uvek su mi se sviđale cipele s visokom petom. Počelo je kad sam bio na koledžu pre četrdeset godina. Imao sam cimerku koja je bila posebna vrsta devojke, koja je bila visoka kao i ja, ali je ipak volela da nosi štikle od 10 centimetara, tako da je uvek bila viša od mene – prisetio se.
– Moja tadašnja devojka podstakla me je da isprobam njene štikle i od tada ih stalno nosim. Nosio sam ih uz farmerice, ali odrastao sam u prilično malom gradiću u zapadnom Teksasu, pa nisam baš ulazio u kantri vestern bar u visokim petama – nastavio je.
– Pre četiri godine dodao sam u svoju garderobu i suknje. Moja glavna poruka je da se ne osećam ništa drugačije ni kada nosim suknju, ni kada nosim pantalone. Za mene je to samo krpica i modni stil. To nema nikakve veze sa seksualnošću ili nečim sličnim. Svoj stil nazivam hibridnim jer je napola muški, a napola ženski, poput električnog naboja – priča.
Pojasnio je i zašto voli baš suknje, ne haljine
– Probao sam da nosim haljine, ali mi iz nekog razloga jednostavno nisu pristajale. Ramena i dekolte nikada nisu izgledali kako treba, a rukavi su uvek bili prekratki – ispričao je.
– Suknje mi omogućavaju bolje kombinovanje odeće i čine me muževnijim iznad struka, a rodno neutralnim ispod njega. U običnim muškim pantalonama nemam puno mogućnosti za raznolikost – pojasnio je i dodao da se u svojim modnim kombinacijama oseća jako dobro, prenosi crfashionbook.com
Izvor: Kurir
Đani Jovanović je Rom iz Srbije a u Nemačkoj je gej ikona i uspešan stomatolog

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.