Ova simpatična devojčica danas je jedna od naseksepilnijih manekenki!

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova simpatična devojčica danas je jedna od naseksepilnijih manekenki!

Iako na Instagramu često objavljuje obnažene, seksi fotke, jedna od najtraženijih manekenki na svetu iznenadila je svoje obožavaoce najnovijom fotografijom koju je podelila putem društvenih mreža.

foto: Instagram/irinashayk

Ukoliko niste uspeli da je prepoznate, u pitanju je slavna ruska manekenka i bivša devojka proslavljenog fudbalera Kristijana Ronalda, Irina Šajk, koja je simpatičnom fotografijom iz detinjstva oduševila svoje mnogobrojne fanove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Seksi Irina Šajk bez šminke (FOTO)

- Dan je najbolje započeti s osmehom - napisala je lepa Irina uz objavljenu fotografiju.

Rusku manekenku 'odale' su oči, po kojima je i danas prepoznatljiva.

Ljubav na Kapriju: Irina Šajk i Bredli Kuper ne mogu da se odvoje jedno od drugog (FOTO)

Šajk je trenutno u vezi sa slavnim glumcem Bredlijem Kuperom, ali je javnosti još uvek poznatija po vezi sa Ronaldom za kojeg je, nakon raskida, rekla da se uz njega osećala ružno i nepoželjno.

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Sep 28, 2015 at 1:01pm PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.