Ova devojka je prava dvojnica Ksenije Pajčin! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Story, 28.Nov.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova devojka je prava dvojnica Ksenije Pajčin! (FOTO+VIDEO)

Nekada je bila u plesnoj grupi popularne denserke, a sada i sama grabi ka estradnom nebu.

Ksenija Pajčin, foto: Luka Šarac

Slađa, poznatija kao Nora Art, nedavno je mnoge iznenadila na jednom snimanju, i to ne zbog provaktivnog kostima koji je nosila već zbog toga što ima velike sličnosti sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Osim što izgledom podseća na tragično nastradalu denserku, Nora čak ima i nastupe koji liče na one >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koje je nekada imala poznata pevačica. Kako nam je sama rekla, samo je slučajnost što liči na Kseniju, ali joj je to veliki kompliment.

- Ja sam neko vreme igrala u Ksenijinoj plesnoj grupi i tada sam je upoznala. Nismo se družile privatno i ne bih želela mnogo da pričam o toj temi. Kažu mi da podsećam na nju, to je veliki kompliment za mene, s obzirom na to da je Ksenija važila i važi za najlepšu ženu sa estrade. Nisam se sa namerom ofarbala u crveno kako bih na nju ličila niti kopiram njene nastupe, prosto je to ta energija, koja nas je povezivala. Ona i ja smo imale sličnu energiju i to je moglo da se vidi tokom naših nastupa - ispričala je Ksenijina dvojnica, koja već četiri godine odlazi na Ksenijin pomen.

- Istina je da na svaku godišnjicu odem na groblje i zapalim sveću. Poštovala sam njenu karijeru, njen lik i delo i to je najmanje što mogu da uradim, da obiđem njen grob - kaže  Nora, koja je pre nešto više od godinu dana započela i pevačku karijeru.

Podsećanja radi, plesna škola koju je više od deset godina uspešno vodila Ksenija Pajčin zatvorena je onog dana kada je pevačica tragično nastradala. Više od 20 devojaka tada je treniralo sa denserkom, da bi posle godinu dana od njene smrti, plesačice odlučile da sačuvaju uspomenu na Kseniju i ponovo otvore vrata plesnog studija.

Nora Art, koja neodoljivo podseća na kraljicu densa, odlučila je da osnuje svoju plesnu grupu, sa kojom i nastupa, ali kako kaže, veoma joj je drago što škola u kojoj je počela da se bavi igranjem radi više nego uspešno.

Pogledajte video Nore Art za pesmu Loša devojka.



Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.