Ova Hrvatica je ‘mućki provokator’, podigla suknju i pokazala zadnjicu usred Vatikana (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Okt.2023, 16:05

Ova Hrvatica je ‘mućki provokator’, podigla suknju i pokazala zadnjicu usred Vatikana (FOTO)

Provokacija lepe hrvatske slikarke usred Vatikana privukla je pažnju italijanske, hrvatske, ali i ovdašnje javnosti.
Hrvatska akademska slikarka i magistar slikarstva Denis Grgić, trenutno uživa u Rimu, odakle svakodnevno deli fotografije na svom Instagramu, a jedan je posebno privukla pažnju.
Nije propustila ni priliku za posetu Vatikanu, a tamo je nasred ulice priredila i pravi šou.
Denis se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultra kratku haljinu koju je u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << trenutku podigla i pokazala razgolićenu zadnjicu, ne mareći za prolaznike koji su svedočili tom nesvakidašnjem prizoru.
Hvatica podigla suknju u Italiji i pokazala sve pic.twitter.com/obZqEwvnaD
— Arsil (@arsagarson) October 25, 2023

„Slika od milion dolara!“, „Je li ti hladno?“, „Jao!“, „Haha, totalni vrh!“, „Ma zna se šta je prava hrvatska ljepotica“, neki su od komentara koje je dobila ispod fotki.
Denis na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 hiljada ljudi, prenosi Kurir.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić (@deniss_jo_dena)


Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom lepoticom stekla je nadimak hrvatska Megan Foks, a nama je jednom prilikom otkrila šta misli o poređenju s američkom glumicom.
– Volim da budem jedinstvena i ne poređivati se s bilo kime, a poređenje s Megan proizašla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima ličimo, a nekima uopšte ne. Megan Foks uspešna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obe jedinstvene svaka na svoj način i da obe imamo vrednosti koje nosi vlastita ličnost – kazala je Denis.
Emanuela (15) nestala 1983, ponovo otvorena istraga o najvećoj misteriji Vatikana

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.