Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2022, 15:58

Ova 4 znaka od 26. septembra do 2. oktobra raskidaju svoje ljubavne veze

Kako se Merkur u Devici okreće direktno, a Mars u Blizancima nastavlja svoje putovanje kroz retrogradnu fazu pre senke, to na scenu stupa vreme pojačanih emocija i istine. Otkako je Merkur u septembru postao retrogradan, prilično je izazovno znati u kom pravcu ići pa bi posebno trebalo skrenuti pažnju na savet da veze koje se završavaju tokom retrogradne faze, posebno Merkura, imaju tendenciju da se na kraju vrate.
To ne znači da treba sačekati da prođe 2. oktobar da se stvari okončaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << već samo da dva puta razmislite pre nego što odlučite da stavite tačku na svoju ljubavnu vezu posebno ako ste rođeni u ova znaka:
Devica Tokom ove, kritične nedelje, imaćete potrebu da jasno i iskreno izrazite svoja osećanja, oslobodite se kontrole a posebno straha od partnerove reakcije. To takođe znači da prethodno morate biti sigurni u sebe i u ono što želite.
To da izrazite sebe će zapravo biti ključno tokom ove nedelje kada će morati sa se razreši pitanje otvorenosti i bliskosti.
Ova nedelja će doneti neka duboka saznanja ili čak odluke u vezi sa ovom temom u vašoj vezi. Uverite se da ne krivite svog partnera što nije prihvatio vašu istinu budući da ste je vi lično sve vreme krili.
Jedini način da ne napravite pogrešan korak jeste da ovu nedelju „prespavate“ odnosno pozabavite se samo sobom i poštovanjem sopstvenog ja jer bez toga, svaku odluku koju donesete sutra ćete sami preispitivati.
Vaga Prelazak Venere u vaš znak deluje kao pozitivna stvar, međutim, to takođe izaziva puno uzburkanih osećanja. Pre svega, ona o sebi o uverenjima prema svojoj ličnosti koja u vašem slučaju mogu preći u probleme sa samopouzdanjem.
Naime, kako je Venera planeta koja vlada ljubavlju, kada je ona u ovom delu vašeg života, zapravo se više radi o ljubavi koju imate prema sebi nego prema partneru.
Možda ćete ove nedelje shvatiti da ste uložili mnogo vremena i energije u vezu u kojoj ste izgubili sebe. Najbolja i najzdravija veza je ona koja vam pomaže da postanete ono što jeste.
Nedostatak onoga što osećate prema sebi nikada nije nešto što veza može nadoknaditi, bez obzira koliko vi ili čak oni želite da to bude istina. Možda je vreme da napravite pauzu u vašoj vezi, bilo privremeno ili čak trajno.
Samo vi znate da li je ovo slučaj da morate malo da poradite na sebi pre nego što budete spremni ili vas ovaj odnos zapravo sprečava da uključite više posla kroz koji ste se kretali.
Bik Čini se da ste od nedavno sasvim uzburkanih osećanja o tome šta se dešava i kako da počnete da rešavate stvari. Saturn u Vodoliji i Uran u Biku se ponovo suočavaju na nebu i biće u ovoj konstelaciji veći deo oktobra, što znači da ova energija ne samo da će se zadržati, već će biti deo veće promene.
Ova energetska dinamika je bila ona koja je dominirala prošle godine i još uvek traje. U pozadini, Saturn u Vodoliji i Uran u Biku vas teraju da se fokusirate na teme slobode i ograničenja u smislu kako vas drugi vide u odnosu na to ko znate da zaista jeste.
Ove nedelje Saturn u Vodoliji se poravnava sa Marsom u Blizancima što vas navodi na razmišljanje o tome šta je to što zaista cenite.
Vrednost je nešto što se često povezuje sa finansijama, ali ima veze i sa onima za koje smatramo da su najvažniji u našem životu. Brinemo o ljudima koje volimo i koje cenimo. Možda ste pustili nešto što vam je zaista važno jer vas više brine kako drugi misle o vama nego da li poštujete svoju istinu ili ne.
Blizanci Bili ste u vremenu tranzicije, ali ono što je i dalje najproblematičnije je to što ne znate kako se zaista osećate u vezi sa svojim životom i svojim odnosima. Od kako je pre mesec dana Mars ušao u Blizance, ne prestajete da razmišljate o svojoj vezi. Dva su pitanja-treba li pojačati posvećenost ili jednostavno pustiti sve niz vodu?
Ove nedelje, međutim, sva ova osećanja dostižu vrhunac kada se Saturn u Vodoliji spaja sa Marsom inspirišući vas da vidite stvari iz jedinstvene perspektive.
Trebalo bi da naučite nešto iz ovog procesa u kojem se trenutno nalazite, ali ove nedelje zbog tog osećaja da morate nešto da uradite možda ćete na kraju otići iz veze koja zaista nije loša ili nezdrava.
Ako možete pronaći drugi izlaz za kanalisanje sopstvene energije, to bi vas moglo uštedeti da kasnije ne morate da vodite teže razgovore. Ako na kraju ipak odlučite da raskinete, samo znajte da postoji i šansa da se to na kraju vrati.
Retrogradni Uran ne odlazi do 2023. godine i sve što je bilo dobro poćiće po zlu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.