Otvoren Rajićeva Shopping Center

Izvor: Story, 14.Sep.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Rajićeva Shopping Center

Rajićeva Shopping Center, prvi šoping centar u najpoznatijoj beogradskoj ulici – Knez Mihailovoj, otvorio je svoja vrata! Pojedini brendovi koji se od sada mogu naći u Rajićevoj – po prvi put došli su na srpsko tržište! Šoping centar u Rajićevoj ulici je investicija je izraelske kompanije Ashtrom Group vredna 80 miliona evra, a u novih ... The post Otvoren Rajićeva Shopping Center appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

LEGO® stigao u Srbiju

Izvor: Story, 14.Sep.2017

Omiljeni svetski proizvođač igračaka u centru Beograda Najpoznatiji svetski proizvođač igračaka za sve generacije, LEGO®, stigao je u srpsku prestonicu. Prvi specijalizovani LEGO® Store otvoren je na trećem spratu “Rajićeva Shopping Centra“ i na jednom mestu nudi bogat asortiman kreativnih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.