Izvor: B92, 24.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren "Ledeni grad"

Beograd -- Novogodišnji program za decu "Ledeni grad" i klizalište otvoreni večeras na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Gradski sekretar za kulturu Darijan Mihajlović je pozvao decu i njihove roditelje da dođu u što većem broju na klizalište i uz raznovrstan program provedu lepe trenutke na ledu, nakon čega je usledio mali vatromet. Iz Belefa, koji je izvršni producent te manifestacije, podsećaju da će novogodišnji program za decu, koji se sastoji od niza sportsko-rekreativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i programskih dešavanja na ledu, trajati do 20. januara.

Posetioce će zabavljati kostimirani animatori i glumci Pozorišta "Dadov", dočaravajući im ujedno i prazničnu novogodišnju atmosferu. Radno vreme "Ledenog grada" biće od 10 do 22.30 časova svakog dana, osim 7. januara, a ulaz na sve objekte i programe biće besplatan.

Na svim objektima "Ledenog grada" od 11 do 17 sati svakodnevno će biti prisutno pet kostimiranih animatora za najmlađe, a u dogovoru sa Hitnom pomoći i Zavodom za zaštitu zdravlja biće organizovana predavanja o zdravlju, zdravom životu i bolestima.

Iglo pored kafića, pored dela za iznajmiljivanja klizaljki poseduje i igraonicu sa 10 računara na kojima će deca moći da igraju video igrice i učestvuju u tri turnira.

Ljubitelji klizanja moći će da uzivaju u raznovrsnom muzičkom programu - od 11 do 15 časova biće puštane dečje pesme, do 19 časova lagani rok i do 23 časa tematska muzika večeri.

Kako je saopšteno iz centra Belef, do odlaganja početka novogodišnjeg programa sa nedelje na ponedeljak došlo je zbog problema sa ledom na klizalištu, koje je trebalo da bude postavljeno kod spomenika Nikola Pašića i zgrade Doma sindikata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.