Otkriveno: Zašto se Kim Kardašijan nikad ne smeje?

Izvor: Story, 30.Avg.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno: Zašto se Kim Kardašijan nikad ne smeje?

Kim Kardašijan ne čini se kao žena koja ima mnogo tajni. Ona svakodnevno postavlja fotografije iz privatnog života na svim društvenim mrežama, ima svoj rijaliti šou i pozira naga za naslovnice časopisa. Ali postoji nešto što krije.

Foto: Profimedia

U nedavnom intervjuu za C magazin, Kim je otkrila da je razlog što se ne smeje na slikama to što se stidi svog tela. Za vreme prve trudnoće, ova rijaliti zvezda je otkrila da je patila od preeklampsije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << poremećaja koji dovodi do naglog dobijanja na kilaži i oticanja.

- Svi su govorili, ona ne može da prestane da jede. Kada sam se porodila imala sam 82 kilograma, a svi su govorili: Ona ima 95 kilograma. Muž će je ostaviti jer je predebela, i ostale sulude priče – izjavila je Kim za ovaj časopis.

Kim Kardašijan pokazala trudnički stomak

Sva mržnja upućena prema njoj, dovela je do novog izgleda.

- Ranije sam se uvek smejala. Kada sam dobila bebu, pomislila sam: „ Ovi ljudi me ismevaju, i pišu uvredljive tekstove o meni, nazivaju me debelom zbog nečega što ja ne mogu da kontrolišem. Ne želim za njih da se smejem. - kaže Kim.

Kim Kardašijan u novom trudničkom autfitu

Kim je ranije izjavila na društvenim mrežama da izbegava da se smeje da bi sprečila pojavu bora, ali očigledno je da nije bila potpuno iskrena. Ona kaže da je to što nije zadovoljna svojim telom dosta promenilo njeno raspoloženje i ličnost.

Izvor: žena.blic.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.