Otkriven motiv ubistva Nove Milivojev, majka očajna: „Očekujem najtežu kaznu za psihopatu“

Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2023, 14:58

Otkriven motiv ubistva Nove Milivojev, majka očajna: „Očekujem najtežu kaznu za psihopatu“

Ognjen D. (33), osumnjičen da je na svirep način ubio Nou Milivojev (18) u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beogradu, prema onome što je, kako je rečeno za Telegraf, istraga pokazala, radi se o – zločinu iz strasti.
– Reč je o zločinu iz strasti, ljubomori, a sumnja se da su u sve bili umešani narkotici. Takođe je prema prvim, nezvaničnim informacijama, prilikom pregleda njegovog kompjutera otkriveno da je tražio na Internetu kako da se otarasi tela i u koju hemikaliju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da potopi telo i dokaze kako bi uništio tragove – rečeno je za portal Telegraf.
Ognjen D. je saslušan u Više javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.
Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Iako je, podsetimo, prilikom hapšenja osmah sve priznao.
Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.
Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu N. M.
To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.
Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.
Foto: Privatna arhiva „Molila sam je i plakala da ne ide kod njega jer je uništava i tuče“ Majka tiktokerke, Boba Milivojev, navodi za Nova.rs da joj je svaki dan sve veći šok, ali i da ne zna da li je više razara činjenica da joj je dete mrtvo ili način na koji je ubijena.
Za monstruozno ubistvo Noe Milivojev osumnjičen je njen partner Ognjen D. (33), a naša sagovornica navodi da je ona pokušala da spreči kontakt između njih, ali i da dopre do svog deteta i rečima, ali i zabranama.
– Mi smo joj branili da ide kod njega. Ona je bila opčinjena tim monstrumom. On samo napiše: „Dolazi“, a ona se u sekundi spakuje i kreće. Ne vrede reči. Molila sam je i plakala: „Ne idi sine, maltretira te, tuče. On je narkoman, uništava te“, a ona mi je posledni put odgovorila: „Ne, ja idem kod mog Ogija. Volim ga, dala bih i život za njega!“. Eto, dala je život, ali ne za njega, već njemu. Ubio je i raskomadao kao da nije čovek – kroz suze navodi potresena majka.
Kako navodi ožalošćena majka, pokušava da dođe k sebi zbog drugo dvoje dece, ali da ne prihvata činjenicu da joj je dete ubijeno.
– Meni više ništa nije bitno. Moja Noa ima brata blizanca. Teško mu je, pokušava da se suzdrži, ali ne može da prihvati da je ubijena. Ko zna šta je sve bilo u tom stanu, koje monstruoznosti je sve trpelo moje dete. Znala je samo ona i zbog toga je nema. On je monstrum, on je raskomadao dete i potapao u hemiju kako bi sve uklonio. Pa to je nenormalno – kaže potresena žena.
Foto: Privatna arhiva Majka tiktokerke navodi da je uhapšeni Ognjen na najgori mogući način lišio života Nou, ali i da su monstruozne radnje tek usledile.
– U policiji su nam detaljno ispričali kako je naše dete nastardalo, ali nismo gledali to što je nađeno u tim kesama. Nismo gledali šta je našem detetu učinio taj monstrum. Pitali su da li je imala negde tetovaže i gde i na osnovu toga je identifikovana – navodi potresena majka.
Noina majka navodi da hoće pravdu za svoje dete.
– Niko nije imao prava da mi oduzme dete. Niko nije imao pravo da joj uništava mladost i život. Davao joj je neke lekove i droge. Ja sam majka i imam prava da kažem istinu, a to je da je taj monstrum moje dete navukao na narkotike. On je bio psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu – rekla je Noina majka.
Po prvi put od spoznaje da joj je dete ubijeno, Boba Milivojev ustupila je poruke portalu Nova.rs koje je slala Noi uoči nestanka, a pre otkrivanja jezive istine.
„Ja znam da bi se ti meni uvek javio. Hoćeš od tuge da umrem?“, pitala je zabrinuta majka, ali odgovora nije bilo.
Usledile su poruke i narednih dana.
„Ajde mi bar nešto napiši, umreću od tuge“, kao i “Javi se mami, molim te“, „Molim te, neki znak“, neke su od poruka.
Tiktokerka Noa (18) pronađena mrtva u stanu u Beogradu, ubica raskomadao telo i delove bacio u kantu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAŠTO JE UBIJENA NOA MILIVOJEV (18)? Osumnjičeni za ubistvo bio sklon talasima nasilja i bolesne ljubomore

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Uhapšeni Ognjen D. (33), osumnjičen da je ubio 18-godišnju Nou Milivojev iz Kovilja, svirepi zločin je počinio najverovatnije u jednom od bezbroj talasa nasilja i bolesne ljubomore, kojima je bio sklon, saznaje nezvanično "Blic" od dobro obaveštenog izvora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.