Otkrivamo vam značenje snove koje ne smete da ignorišete!

Izvor: Story, 16.Feb.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo vam značenje snove koje ne smete da ignorišete!

Često sanjate da ste goli u javnosti ili da padate? Ili vam se u snu prikazuju kutije, mačke, mravi... Postoje snovi koji nam mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svesni i zbog toga ih ne bismo smeli ignorisati.

Foto: Profimedia

Ovo su snovi koja ne bi trebalo da ignorišete jer imaju značenja koja vam mogu promeniti život.

1. Kutije - Prikrivanje, tajne i razočaranje

Ukoliko sanjate >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kutije vaša podsvest pokušava da vas upozori na nekakvo prikrivanje. Moguće da strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovo može jo da znači da ćete otkriti neku tajnu. Ukoliko u snu gledate u kutiju i ona je prazna, to može značiti da ste zbog nečega razočarani.

Ovih 5 snova najavljuju nove ljubavi u vašem životu!

2. Padanje - Nedostatak kontrole, opasnost i tegobe

Vrlo uobičajen san u kojem osoba oseća kao da pada. Može vas upozoravati na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli, ili se možda bojite neuspeha. Ako stalno sanjate da padate, to može biti znak da je vreme da počnete da se baviti nekom aktivnošću, npr joga ili meditacija.

3. Mačke - Ženstvenost i moć

Sanjate li mačke to može da znači da biste više trebali da budete ženstveni. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Pojave li vam se mačke u snu one mogu značiti i da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju.

Kari uništava maligne ćelije i štiti od gripa!

4. Kosa - Seksualnost, status i sloboda

Kosa može da znači da imate problema s prihvatanjem vlastite seksualnosti. Kosa takođe predstavlja želju za povezivanjem s drugim ljudima, bez obzira da li se radi o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.  A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vreme da se rešite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

6. Voda - Ambicija, rizik i tečnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli da rizikuje ili biste voleli više da rizikujete u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvest vam govori da ne odustajete od njih. Zapamtite, ne možete dobiti ono što želite osim ako ne probate. Sanjati vodu to takođe znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i ugodnim životom.

7. Blato- Nepokretnost i nemir

Blato može značiti da ste u životu zapeli u nekom aspektu, odnosno da se pomerite od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete srećni. Blato može značiti i da osećate nemir i da postoje nerazrešene stvari u vašem životu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.