Otkrivamo: Top 5 najvećih laži porodice Kardašijan!

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo: Top 5 najvećih laži porodice Kardašijan!

Laži ili ne, ove činjenice su uzburkale čitavu javnost o navodnoj istini porodice Kardašijan. Pogledajte o čemu se zapravo radi.

Foto: Profimedia

Predstavljamo vam 5 najećih prevara tokom snimanja rijaliti programa Keeping up with Kardashians, koji je pokupio simpoatije širom sveta. Da li je život ispred kamera zaista ono što nam predstavlja slavna porodica? Zaključite sami.

1. Jedna od sigurno najvećih laži porodice Kardašijan: >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kuća u kojoj je sniman čitav rijaliti šou nije zapravo dom u kojoem živi porodica Kardašijan. Snimatelji su otkrili da je vila iznajmljena a da se prava rezidencija  poznate familije nalazi par kilometara odatle.

2. Scena u kojoj Kajne Vest iznenada prosi Kim Kardašijan na bejzbol terenu je zapravo lažna jer je Kim već nosila isti verenički prsten  nekoliko epizoda pre snimanja navodne veridbe.

3.  2011. godine Kim je lažirala scenu kada je izgubila dijamantsku minđušu vrednu 75.000 dolara na dnu okena, tokom porodičnog odmora na Bora Bori.

4.  Izgleda da Kim Kardašijan ipak nije toliko humana, svetski mediji su otkrili podatak da samo 10 % njene zarade ide u dobrotvnorne svrhe. Ova dama je u svom rijaliti programu naglašavala da više od pola profita daje siromašnima, što je netačna informacija.

5. Ubrzo nakon raskida sa bivši partner Kim Kardašijan, Kris Hamfri je na svom Tviter profilu napisao sledeće: - Jedva čekam da se ova farsa završi i da ljudi saznaju kakva ja zapravo ova porodica. Javnost će biti iznenađena!

Šta vi mislite o ovim činjenicama?

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.