Otkriće koje ih je šokiralo

Izvor: Mondo, 09.Nov.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriće koje ih je šokiralo

Ovaj par se zaprepastio kada su otkrili da su se voleli još u vrtiću!

Oko godinu dana nakon njihovog prvog sastanka, ovaj par je došao do otkrića da su gajili simpatije jedno prema drugom kada su imali samo tri godine!

Pogledajte foto galeriju ovih golupčića:

Oni su se upoznali preko internet sajta za upoznavanje, a nisu ni slutili da su se nekada davno, tačnije, pre 30 godina itekako znali.

Ejmi Giberson i Džastin Paunders oboje imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 33 godine, a kada su prvi put izašli na sastanak, odmah su "pali" jedno na drugo.

Ali, kako je došlo do toga da uopšte shvate da su im obrazi rumeneli kada se pogledaju još dok su bili u vrtiću?

Sedeli su u kolima i Džastin je uzgred pomenuo da voli Ejmino ime zbog njegove devojčice prema kojoj je gajio emocije kada je još išao u vrtić.

"Našali sam se i rekla mu: 'Pa, to nisam ja, tako da ne želim da slušam o njoj", rekla je Ejmi za "People".

Međutim, onda su shvatili da su oboje išli u isto predškolsko, u isto vreme, pa je Giberson pomislila da ta devojčica možda i jeste ona!

"Pitali smo naše roditelje da iskopaju slike iz tog perioda. Džastinova mama je našla sliku na kojoj smo nas dvoje zajedno i ja sam počela da plačem, bila sam tako uzbuđena. Ja sam bila Ejmi u koju je bio zaljubljen pre toliko godina! Definitivno nam je bilo suđeno", ispričala je Ejmi.

Kao što ste i pretpostavili, sada planiraju da se venčaju.

"Bili smo tako blizu da nađemo jedno drugo sve ovo vreme, ali nismo dok vreme nije bilo pravo. A to je sada", rekao je Džastin.

Da li je vama ova priča romantična?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.