Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2023, 09:10

Otac iz Sopota zaključao ćerku (16) pa je satima tukao

Nasilje nad devojčicom (16), nadomak Sopota, otkrili su lekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom telu.
Maloletnica je, navodno, inspektorima ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca S. M. (46).
Kako nezvanično saznaje Telegraf, on je odmah uhapšen zbog nasilja u porodici.
– Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu. Devojčica je ostala da živi sa ocem koji joj nije dozvoljavao da odlazi kod majke. Pre sedam dana rekla mu je da bi otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da poseti majku. On ju je zatvorio u sobu gde ju je šamarao i tukao. Ona je rekla da ju je otac mučio jer je želela da bude uz majku, kaže naš izvor blizak istrazi.
Nezvanično, uhapšenog S.M. pre mesec dana napustila je supruga jer, navodno, nije mogla da trpi nasilje.
Izvor: Telegraf.rs
Novi detalji u slučaju „devojčice iz kade“: Živela sama zaključana u kupatilu, ceo stan bio pun smeća

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC NASILNIK IZ SOPOTA VIŠESTRUKI POVRATNIK Samo ove godine tri puta prijavljen za nasilje u porodici, a prošle nedelje ćerku (16) TUKAO, VREĐAO I PRETIO JOJ

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz policijske stanice Sopot uhapsili su Srđana M. (46) iz Parcana zbog nasilja u porodici.

Nastavak na Blic...

ISKOPAO RAKU ŽENINOM LJUBAVNIKU Isplivali jezivi detalji o ocu nasilniku iz Sopota: Vređao suprugu na društvenim mrežama, pretio njoj i njenom novom partneru (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 08:00

Srđan M. (46) iz Parcana kod Sopota, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici i prebijanja maloletne ćerke (16), prema rečima njegove majke uhapšen je zbog sumnje da je svoju ćerku držao zaključanu u sobi, šamarao je i davio jer navodno želela da ode kod majke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.