Izvor: Luftika.rs, 03.Maj.2023, 13:15

Otac devojčice iz učionice: „Bio je odličan đak, pucao je po deci ispod stolova“

Otac jevojčice koja je istrčala iz učionice tokom pucnjave kaže da mu je ona rekla da je napadač njihov školski drug, inače odličan đak, koji je ušao u učionicu s hladnim izrazom lica i pucao.
– Moja ćerka je bila upravo u tom razredu, ona je bila u učionici gde je taj dečko ispalio prvo pucnje u nastavnicu, a onda je krenuo pucati po deci koja su bila ispod stolova, i moje dete je istrčalo napolje – naveo je za N1 ovaj otac.
On je rekao da su tada imali čas istorije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Kako je rekao, kada je došao ispred škole, bilo je puno policije, video je psihologa, nastavnika…
– Niko vam ne zna ništa reći, svi su bili u šoku, mnogo policije je došlo – navodi otac i dodaje da su svi u šoku da je baš taj dječak to uradio.
Dečak (14) pucao u školi na Vračaru, ubijen čuvar, ranjena deca
Izvor: N1

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.