Optužbe za prostituciju, blud i nemoral: Sudija koji je naredio hapšenje bake poznat u CG po promiskuitetu

Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2022, 16:08

Optužbe za prostituciju, blud i nemoral: Sudija koji je naredio hapšenje bake poznat u CG po promiskuitetu

Javnost u regionu ostala je zatečena i potresena nakon što je na društvenoj mreži TikTok osvanuo snimak potrsan snimak koji je objavila Sanja M. iz Crne Gore, baka dve male devojčice.
Naime, kao što je Luftika već pisala, ona se u pomenutom videu obraća javnosti za pomoć, nakon što je budvanski Centar za socijalni rad, uz asistenciju policije došao da joj oduzme decu.
Ona tvrdi da je njena porodica već godinama na meti „zlostavljanja sudije Osnovnog suda Veljka Bulatovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iz Kotora“, pa je podnela zahtev za njegovo izuzeće iz postupka.
Kako je Sanja tokom prenosa uživo rekla, sudija Bulatović je, uprkos činjenici da je podnesen zahtev za njegovo izuzeće, doneo rešenje u kom je odredio zatvor u trajanju od 30 dana baki dve devojčice iz Budve, kako bi se deca odvela kod majke.
Fotografije promiskuitetnog sudije na društvenim mrežama Sudija Osnovnog suda u Kotoru Veljko Bulatović javnosti je poznat još od 2018. godine, kada su svi mediji preneli da komisija Sudskog saveta Crne Gore utvrđuje da li je Veljko Bulatović prekršio etički kodeks objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama.
Sudija je na društvenim mrežama, na svom profilu, objavljivao fotografije kojima se navodno urušava ugled sudije, što je u suprotnosti sa Etičkim kodeksom koji ih obavezuje da i u privatnom životu vode računa o tome kako se ponašaju i odevaju, piše Kurir.
On je na svom profilu redovno objavljivao golišave fotografije iz bazena, teretane…
Mnoge od tih fotografija izbrisane su pošto je protiv njega tada pokrenut postupak.
Pored eksplicitnosti, zamerili su sudiji i zbog skupih odevnih predmeta, pića i navika koje odišu luksuzom.
Povreda etičkog kodeksa Naime, u februaru 2019. godine doneta je presuda da je sudija Veljko Bulatović povredio Etički kodeks sudija objavljujući na Instagramu fotografije nedostojne funkcije koju obavlja.
To je odlučila Komisija za Etički kodeks Sudskog saveta, nakon što je predsednica Vrhovnog suda inicirala da se pokrene postupak kada su joj dostavljene fotografije Bulatovića, objavljene na njegom profilu na društvenoj mreži.
Nemoral i optužbe za prostituciju Javnost u Crnoj Gori i regionu je, podsetimo, bila šokirana kada je u javnost izašlo saznanje, koje je preneo portal Aktuelno, u kojoj je Veljko Bulatović navodno prijavljen nadležnim tužilačkim organima za nedostojno, nečasno, nemoralno ponašanje, uz optužbe da se čak bavi „prostitucijom“.
FOTO: VIJESTI.ME/ INSTAGRAM/ FACEBOOK Naime, prema tadašnjim saznanjima portala Aktuelno iz veoma pouzdanih izvora, nadležno tužilaštvo ispitivalo je optužbe koje je na račun sudije Bulatovića tada izneo B.J, koji je u svojoj ispovesti detaljno opisao odnos sa sudijom, tvrdeći da on “lično proživljava pravi progon” zbog čega je zatražio „pomoć i zaštitu nadležnih organa”.
Prema tadašnjim tvrdnjama, B.J. je od Bulatovića izvesno vreme trpeo „vrlo ozbiljne provokacije i ucene i to u tolikoj meri da je to prešlo u meru nepodnošljivog“.
Pomenuti muškarac je tada tvrdio da su on i Bulatović više puta imali seksualni odnos i razmirice. On navodi da je sudija „nekontrolisano menjao veliki broj partnera zbog trenutnog seksualnog zadovoljstva“.
Promiskuitet i navodne pretnje B.J. je tvrdio da je Bulatović konstantno slao nage fotografije da bi se potom, kako navodi muškarac, počeo „baviti pružanjem seksualnih usluga i učestvovati u grupnjacima“.
Prema njegovim rečima, sudija je navodno odlazio na razna putovanja sa kojih mu je slao razne eksplicitne fotografije i video snimke (fotografije se nalaze u vlasništvu portala Aktuelno ali zbog eksplicitnog sadržaja nisu hteli da ih objavljuju).
Tada su, kako je tvrdio B.J, a preneo portal Aktuelno, usledile pretnje od strane Bulatovića, koji je rekao ovom muškarcu da „ima prijatelje iz krimi priče koji bi ga mogli umiriti“.
FOTO: VIJESTI.ME/ INSTAGRAM/ FACEBOOK B.J. je istakao da je pretrpeo veliku sramotu i „najgori vid pakla“ zbog sudije Bulatovića.
B.J. je takođe tvrdio da je njegova promiskuitetnost izgubila kontrolu.
Nuđenje seksa na aplikacijama Kao dokaz za svoje navode građanin B.J. je tada dostavio tužilaštvu fotografije sa aplikacija „Grinder“ i „Romeo“ gde se sudija Bulatović navodno reklamira i nudi u svrhu seksa.
Građanin B.J. je takođe naveo da je uplašen da će mu Bulatović možda nauditi jer ima “izraženu i nekontrolisanu osvetoljubljivu karakternu crtu”, istakavši da su Bulatoviću „novac i seks jedina filozofija života“.
No, ove optužbe nisu doživele sudski epilog, te je sve ostalo na nezvaničnim saznanjima i ispovesti anonimnog građanina.
Izvor: Kurir
„Bako, nećeš da ideš“: Sanju hapse, dok unuke zapomažu da ih ne odvode majci (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.