Oproštajni koncert Novih fosila u Novom Sadu

Izvor: Story, 07.Nov.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajni koncert Novih fosila u Novom Sadu

Jedna od najpopularnijih pop grupa na području bivše države oprostiće se od svojih novosadskih fanova.

Novi fosili, foto: Promo

Nakon 45 godina uspešnog delovanja, najpopularnija pop grupa na području bivše države, odlučila je da se oprosti od svoje verne publike.

Pesme koje su godinama oduševljavale vernu publiku i dalje će živeti u njihovim srcima. Novi fosili opraštaju se od svojih prijatelja širom regije u sledećih godinu dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Posle spektakularnog, unapred rasprodatog koncerta u Sava Centru u Beogradu grupa Novi Fosili nastavlja  svoju oproštajnu turneju Oproštajnim koncertom u SPENSU u Novom Sadu,u subotu 22.11.2014. sa početkom u 20 časova.

U Beogradu je publika pevala sa Fosilima sve pesme, od prve do poslednje. Koncert je trajao negde oko tri sata i bio prožet emocijama kako sa strane publike, tako i sa strane Novih Fosila. Koncert koji beogradska publika neće brzo zaboraviti.

Oproštaj od novosadske publike će biti poseban, jer  Novi Fosili u Novom Sadu nisu svirali više od 25 godina. Očekuje se takođe koncert za pamćenje gde će Novi fosili poslednji put nastupiti pred novosadskom publikom i na dostojan način se oprostiti od nje.

Ljubav koja nema kraj naziv je priče s kojom će ipak doći do kraja dugogodišnje ljubavi između Novih fosila i njihove najvernije publike. Budite deo te priče, u SPENS u, u subotu 22. novembra 2014. i zapevajte svoje najdraže stihove uz Nove fosile.

Neke od tih pesama postale su hitovi svih vremena: Da te ne volim, Reci mi tiho, Saša, Šuti moj dječače plavi, Sanja, Plava košulja, Ja sam za ples, Za dobra stara vremena , Neveni  žuti , Tonka kao i mnoge, mnoge druge.

Karte u pretprodaji se mogu nabaviti na blagajni SPENSA , kao i na svim EVENTIM prodajnim mestima po ceni od 2300, 2500 i 2900 dinara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.