Oprez: Ovo je greška u šminkanju koju prave sve žene

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez: Ovo je greška u šminkanju koju prave sve žene

Make up rutina treba da se razvija kako starite, ali to ne znači da korišćenje većih količina šminkerskih proizvoda. Saznajte koja je najveća greška kod šminkanja koja nas postaruje...

Foto: Profimedia

Žene bi s godinama trebalo da mijenjaju način na koji se šminkaju, odnosno šminka bi trebalo da bude prefinjenija i suptilnija. Najveća greška koju pripadnice nežnijeg pola prave dok se šminkaju, a koja ih najviše postaruje jestavljanje previše šminke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << naročito pudera u kamenu ili prahu.

Magično: Uz ovaj trik se lak na noktima suši momentalno

Mnoge žene misle da će veća količina pudera bolje prekriva bore, a učinak je zapravo suprotan – puder bore još više naglasi zbog prevelike količine Puder, takođe, zna da uđe i u sitne bore na licu i pregibe i tako skrene pažnju na te nedostatke.

Tretman kakav još niste videli: Kako se rešiti podočnjaka

Najbolji način za prekrivanje bora je korišćenje kremastog tečnog pudera koji hidrira kožu, dok puder u kamenu ili prahu treba koristiti minimalno, naročito ispod očiju. Za žene koje i u zrelim godinama imaju masniju kožu preporučuje se korišćenje tečnog pudera s mat efektom, a popravljanje tena malom količinom pudera u kamenu trebalo bi ograničiti na dvaput dnevno.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.