Opet dozvoljene posete u Narodnom frontu

Izvor: Mondo, 05.Jul.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet dozvoljene posete u "Narodnom frontu"

Nakon zabrane koja je trajala skoro mesec dana, posete su ponovo dozvoljene u GAK "Narodni front".

U porodilištu "Narodni front", nakon nedavno otkrivene infekcije zbog koje su posete bolnici bile zabranjene, situacija je od danas stabilizovana, piše na portalu N1.

Bolnička infekcija u GAK "Narodni front"

"S obzirom na to da je pre 20 dana u Ginekološko akušerskoj klinici Narodni front, odmah po pojavljivanju, detektovana multirezistentna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bakterija, blagovremeno su preduzete sve preventivne mere da bi se sprečila moguća epidemija, do koje nije ni došlo. Svakodnevno je praćena epidemiološka situacija. Pošto rezultati svih testova pokazuju da je stanje normalno, rad na Klinici od danas se obavlja uobičajeno. Posete su dozvoljene", rekli su za N1 iz porodilišta Narodni front.

Podsećamo da je 7. juna u porodilištu "Narodni front" otkrivena bolnička infekcija i na snazi su bile posebne mere da bi se sprečilo njeno dalje širenje.

Iz klinike su tada saopštili da su zbog toga primane samo visokorizične trudnice i porodilje, a posete su bile zabranjen pacijentima. Od tog dana su bile preduzete i posebne mere kako bi svi bili zaštićeni.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.