Opet ćemo je gledati!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet ćemo je gledati!

Điđi Hadid ipak nije dobila otkaz u "Viktorijas sikretu"!

Foto: Guliver/Broadimage/REX/Shutterstock

Prošle nedelje je objavljen spisak imena manekenki koje će prošetati modnom pistom na godišnjoj reviji brenda "Viktorijas sikret".

ONE će se priključiti "Anđelima" (FOTO)

Ima tu "veteranki", ima i novih imena, ali ono što nas je sve zanimalo je - zašto se na listi nisu našla imena Kendal Džener, Điđi i Bele Hadid.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Izgleda da je "Viktorijas sikret" želeo da nas zbuni jer je Bela Hadid nešto kasnije potvrdila da će i ove godine biti deo najvažnijeg modnog događaja...

Skinula se da proslavi (FOTO)

...a sada je to uradila i njena sestra Điđi:

Forever and ever and ever a dream come true to be asked back to the VS Show !!! Thank you my friends @ed_razek @10magazine @johndavidpfeiffer @monica.mitro for another unforgettable opportunity; every aspect makes me feel like a dreaming kid again (as shown here at last year's fitting, by @jeromeduran)! ☁️ @victoriassecret #VSFS2017

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 28, 2017 at 12:05pm PDT

Kendal Džener se još uvek nije oglasila, tako da nije jasno da li ćemo i nju gledati na modnoj pisti sa "Viktorijinim anđelima".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.