Izvor: Luftika.rs, 11.Okt.2023, 20:35

Opasnost na putu: Muškarci ne znaju gde da gledaju dok srpska manekenka prelazi ulicu (VIDEO)

Jedna od najzgodnijih Srpkinja, manekenka Jovana Đorđević (devojačko prezime Švonja) u aprilu 2014. je započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Danas imaju dvoje dece – ćerku Noel i sina Leona, piše Zadovoljna.
Jovana je jednom prilikom rekla da se podvrgla estetskoj hirurgiji, ali i da se pokajala zbog pojedinih intervencija.
Na Instagramu uglavnom objavljuje svoje fotografije i videe >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u seksi izdanjima, a u poslednjoj objavi prelazi ulicu na pešačkom prelazu u Italiji, obučena u usku sivu haljinu sa visoko sečenim šlicem, koja otkriva svaki obris njenog tela.
Čizme koje nosi su Gia Borghini i koštaju oko 95.000 dinara.








View this post on Instagram


















A post shared by 𝙹𝚘𝚟𝚊𝚗𝚊 𝙳𝚓𝚘𝚛𝚍𝚓𝚎𝚟𝚒𝚌 (@callmelolita)


Reakcije muškaraca koji na skuterima čekaju da im se upali zeleno svetlo dok Jovana prelazi ulicu su zaista neprocenjive.
Kako piše u jednom od komentara – „mene samo zanima je li bilo nekih udesa u blizini, padova sa skutera, verovatno je i poneki pešak opalio o banderu dok nije gledao kud hoda“.
Neko drugi je primetio momka na skuteru – „pogledaj onog na skuteru, mislim da ni ne primećuje da je zeleno.“
Manekenka Jovana Švonja divljala BMW-om, vozila 196 na sat bez vozačke i sa dvoje maloletne dece

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.