Oni su već uništili svoje karijere: Ovo su najproblematičnija deca Holivuda

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su već uništili svoje karijere: Ovo su najproblematičnija deca Holivuda

Život pod reflektorima je težak za odrasle a kamoli za njihove mališane. U nastavku pogledajte koje su to male princeze i prinčevi već napravili sebi pakao od života.

Foto: Profimedia

Svi njih prate milioni naslova u novinama, poznati su po raznim skandalima, a njihovi roditelji ne mogu da ih vrate na pravi put. Predtsavljamo vam klince koji su se proslavili po skandalima!

1. Kajli Džener

Ona je najmlađa sestra porodice Kardašijan-Džener. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Sa 17. godina kupila je sebi kuću u kojoj je planirala da se presleli zajedno sa svojim momkom, reperom Tajgom koji je poznat po skandalima. Takođe, ova mlada tinejdžerka je opsednuta društvenim mrežama, fanovima i plastičnim operacijama. Kada je ugradila silikone u svoje grudi, Kajli je to odradila bez odobrenja svojih roditelja, a to su samo neke od skandala koje je pripremila porodici Kardašijan.

2. Majli Sajrus

Dama koja je od fine devojčice postala potpuna vamp devojka. Fanovi je pamte po jednostavnoj, slatkoj devojčici iz istoimenog filma Hannah Montana, a danas je ne mogu prepoznati. Od pijanstava, preko neadekvatnog ponašanja, neobičnih autfitova, nagih video spotova, lista je podugačka.

3. Džastin Biber

Od tinejdžera koji se proslavio video snimkom na kojem svira gitaru i peva romantične pesme postao je agresivan momak koji često ima probleme sa zakonom. Izgleda da Džastin često ne zna da izađe na kraj sa slavom, te iako ima samo 21. godinu njegov dosije je već podugačak. Nadajmo se da njegovo nedolično ponašanje neće potrajati.

4. Ali Lohan

Pomislili biste da sestra Lindzi Lohan nikad ne bi krenula njenim stopama, no pogrešili ste. Iako Ali nije dosegla slavu kao Lindzi ona se priključila mladom rokerskom klubu sa svega 15 godina. Prate je brojni skandali, manje krađe, problemi za alkoholom itd. Njena karijera super modela pala je u vodu nakon brojnih komenatara da je na revije dolazila pod dejstvom alkohola i opijata.

5. Ema Roberts

Ćerka Erika Robertsa i rođakinja Džulije Roberts odbila je da prati porodični posao i okrenula se porocima. Iako je imala pred sobom dobre predispozcije, Ema se opredelila za buntovni život. Nakon skandala u Montrealu, Ema je uhapšena istog momenata, a optužbe su bile ozbiljne. Nanela je ozbiljne povrede svom momku Piteru Robertsu, a mediji su preneli da se par pomirio nekoliko meseci nakon skandala.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.