Ona nije želela da se ošiša…

Izvor: Mondo, 17.Maj.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona nije želela da se ošiša…

…ali kaže da je "morala" to da uradi.

Foto: YouTube

Pevačica Keti Peri nedavno je drastično skratila kosu. Mnogima se to nije svidelo, mnogi su je poredili sa Džastinom Biberom, a ona je otkrila da nije želela da se šiša. Ali, morala je.

Almost fully present thanks to the brilliant @katyperrycollections Easter recovery party on Sunday. We juiced up and reflexology-ed our way into some v QT bunny flats and more! @ronyalwin

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << KATY PERRY (@katyperry) on Apr 19, 2017 at 1:21am PDT

"Ne znam da li ste ikada farbali kosu u plavo. Ponekad kosa može da počne da vam opada ako je previše farbate u plavo. Ovo je način na koji sam rešila taj problem", bila je iskrena Keti u emisiji kod Elen Dedženeris.

Napravila cipele za Hilari Klinton! (FOTO)

Pevačica je ispričala da je kosa počela previše da joj opada, da se zbog toga ošišala, ali i da je dobila nekoliko komplimenata za novu frizuru.

"Ljudi mi kažu: ‘Sada se zaista vidi koliko ti je lepo lice’", rekla je Keti.

Je l' da da liči? (FOTO)

Drage dame, ako se i vi farbate u plavo, pazite da ne dođete u ovakvu situaciju. Plava kosa je lepa, ali zahteva mnogo nege. S obzirom na to da su plave farbe veoma jake, neophodno je korišćenje raznih peparata da bi se sprečilo oštećenje i opadanje kose kao posledica hemikalija koje se nalaze u farbama.

---------------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.