Ona je svrgnula Merilin sa trona: Ova klinka je danas seks simbol (FOTO)

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je svrgnula Merilin sa trona: Ova klinka je danas seks simbol (FOTO)

Prvi film snimila je sa devet godina, a danas je smatraju ikonom seksepila.

Skarlet Johanson, foto: Profimedia

Skarlet Johanson je više puta proglašena za najseksepilniju holivudsku glumicu. Njena neobična lepota, bujne grudi I dubok glas raspamećuju muškarce širom sveta. Nedavno je postala mama i nigde ne mrda bez svoje ćerkice Rouz Doroti.

Kako je Skarlet reagovala kada je videla svoju ćerku pročitajte OVDE

Danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa 30 godina ima već 21 godinu dugu karijeru, a kako je počela? Skarlet je prve glumačke finesse učila u detinjstvu kada je majka počela da je vodi na audicije za reklame. Toliko puta su je odbili, da je mama rešila da je preorijentiše na film. Prvu ulogu je dobila u devetoj godini u komediji Sever.

Skarlet otkriva: Ovo su njene dve najveće ljubavi

- Sa devet godina sam već imala duboki, hrapavi glas. Zvučala sam kao da sam popušila dve kutije cigareta pre audicije – rekla je Skarlet Johanson. Zbog toga je su je odbijali na audicijama i zamalo je odustala od glume. Roditelji su ipak uspeli da je nagovore da se trudi i dalje.

Posle toga su sledile manje uloge za koje je uglavnom dobijala pozitivne kritike. Tako sve do filma Šaptač konjima, koji je vinuo u sam vrh.

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.