Ona je sestra jedne od najtraženijih modela sveta

Izvor: Story, 27.Nov.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je sestra jedne od najtraženijih modela sveta

Sestra ove lepotice je top model koji godinama u nazad pokorava modnu industriju.

Modna ikona koja  i u petoj decenije jednako osvaja kao i na početku karijere oduvek je pričala kako se kajala zbog ulaska u modnu industriju. Upravo zbog toga mlađoj sestri Loti dugo je branila čak i da pomisli na to da krene njenim stopama.

Ipak, sedamnaestogodišnju Loti sve češće možemo videti na modnim događajima širom sveta, što njenu sestru veoam brine.

Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << simpatična tinejdžerka sestra je planetarno popularne Kejt Mos na koju je i nasledila nesvakidšnju lepotu.

- Stalno me je ispitivala kada ću početi da zarađujem, a ja sam pokušavala da joj objasnim kako stvari funkcionišu u manekenskom poslu - analizira Kejt koja je kasnije majci kupila skupocenu vilu i nekoliko automobila, dok je ocu pomogla da pokrene vlastiti biznis. Zarađivala je odlično, ali je iskusila i one loše strane manekenskog poziva, poput beskrajnih zabava, opijanja i drogiranja u bekstejdžu revija. - govorila je Kejt o odnosu sa majkom i iskustvom u modnom svetu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.