Ona je inspirisala žene! (FOTO)

Izvor: Mondo, 16.Apr.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je inspirisala žene! (FOTO)

Prelepa, zgodna i ne stidi se da pokaže strije!

Foto: Instagram/ChrissyTeigen

Manekenka Krisi Tejgen, supruga pevača Džona Ledženda, pokrenula je pravu lavinu reakcija samo jednom slikom na Instagramu. Krisi je slikala svoje noge u želji da pokaže neke modrice koje je zadobila, i usput je napisala "pozdravljaju vas moje strijice".

Nije ih samo pokazala, već im je i tepala, i inspirisala je gomilu žena da na društvene mreže postave slike svojih strija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz inspirativne citate.

"Ovo su moji ožiljci iz bitke", "Ovo je savršenstvo nesavršenosti", "Linije koje dokazuju da sam tigrica", "Linije koje pokazuju da smo preživeli pubertet", samo su neki od komentara devojaka i žena koje su ponosno pokazale sopstvene "strijice" pod haštagom #LoveYourLines.

Pogledajte!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.