Ona je i dalje APSOLUTNA VLADARKA NAJSEKSEPILNIJEG TELA na javnoj sceni! (foto)

Izvor: Story, 30.Jul.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je i dalje APSOLUTNA VLADARKA NAJSEKSEPILNIJEG TELA na javnoj sceni! (foto)

Jedna od najseksepilnijih članica grupe Models, Ivana Stamenković Sindi, s godinama izgleda sve bolje i bolje. Budući da u svoje telo ulaže velike napore kako bi izgledala kao milion dolara, nimalo ne čudi činjenica da titulu najzgodnije i dalje zastupa. Na njenom Instagram profilu osvanule su fotke koje su dokazale kako upornim zalaganjem i vežbanjem, ... The post Ona je i dalje APSOLUTNA VLADARKA NAJSEKSEPILNIJEG TELA na javnoj sceni! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ NISTE VIDELI U OVAKVOM IZDANJU: OTKRIVENO ZBOG ČEGA ONA TAKO DOBRO IZGLEDA! FOTO

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019

Pevačica Anastasija Ražnatović važi za jednu od najlepših mladih dama na našoj javnoj sceni. Ona redovno trenira, ali i neguje se. Anastasija je ovoga puta na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj pozira sa maskom za lice koju je nanela na kožu. – Nega kože, pre svega-napisala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.