On svaki dan ima seks sa drugom devojkom

Izvor: Mondo, 15.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On svaki dan ima seks sa drugom devojkom

…ali ne zato što je neverovatno dobar frajer, već je reč o performansu koji će trajati godinu dana.

Foto: Facebook/Ivo Oo

Performans umetnik Miša Badasijan najavio je svoje planove - narednih godinu dana će svaki dan imati seks sa drugom devojkom, što je deo njegovog performansa.

Umetnik ruskog porekla, koji živi i radi u Berlinu, želi ovim projektom nazvanim Save the Date da se suprotstavi idejama seksualnosti u doba kada ljubav i seks tražimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na društvenim mrežama. Kao što možete i sami da pretpostavite, mišljenja u vezi sa njegovim seks(i) projektom su podeljena - jedni ga podržavaju, drugi osuđuju.

Badasijan kaže da je poželeo da se posveti ovom projektu nakon seks šeme koju je imao dok je radio u Glazgovu, jer se uvek nakon takvih sastanaka, kako kaže, osećao loše i stalno je plakao.

On se nada da će, nakon godinu dana seksa bez emocija, transformisati sebe, tako da jednostavno ode na sastanak i vrati se, bez ikakvog razmišljanja o tome.

Baš mu je težak posao, zar ne?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.