On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže

Izvor: Story, 25.Jan.2020, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže

Iako ljubavna veze pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara više nije tajna i prestala je da bude intriga, medije i javnost tek sada zanima svaki detalj njihovog odnosa. Sada je izvor blizak paru otkrio da poznati par ima zajedničku “misiju”, odnosno da je glumac rešen da pomogne svojoj lepšoj polovini da pregrmi problem sa kojim se ... The post On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Aleksandar Radojičić i Petar Stugar glavni junaci sopstvenih ljubavnih priča

Izvor: Story, 26.Jan.2020, 16:33

Dva popularna glumca Aleksandar Radojičić i Petar Stugar tokom praznika obelodanili su veze s lepoticama – pevačicom Milicom Todorović i manekenkom Dunjom Radičević Aleksandrova i Dunjina ljubavna priča počela je letos u Novom Sadu, upoznavanjem na žurki. Pominjanje ovog grada, leta i žurki...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.