Omiljeni tretman za kožu Rejčel i Monike

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omiljeni tretman za kožu "Rejčel" i "Monike"

Glumice iz "Prijatelja" otkrile su savršen način da "razbistre um" i poprave raspoloženje, koji usput dobro deluje i na kožu.

Foto: Instagram/screenshot/courteneycoxofficial

Dženifer Aniston otkrila je da ona i Kortni Koks uživaju u jednoj možda pomalo neobičnoj rutini – vole da zajedno idu u infracrvene saune.

Govoreći za magazin "Šejp", Dženifer je rekla da obožava ovu saunu i da je njih dve redovno posećuju. Štaviše, ističe da toliko vole >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << infracrvenu saunu, da je Kortni kupila jednu prenosivu, kako bi njih dve mogle da uživaju kad god požele.

Selena Gomez i Lady Gaga takođe vole tretmane u infracrvenoj sauni, koja podrazumeva sedenje u zatvorenoj sauni dok su zraci infracrvenog svetla usmereni na telo.

Ovo svetlo navodno pomaže da koža bude blistavija, a "Vog" piše i da tokom boravka u ovoj sauni "oslobađa endorfin, poboljšava cirkulacija, opuštaju se um i mišići, što doprinosi i boljem spavanju".

U svakom slučaju, Dženifer je priznala da se jednostavno "zaljubila u infracrvenu saunu".

Lepa glumica dodala je da ova sauna "pomaže detoksikaciju i podmlađuje ćelije. Ja idem u infracrvenu saunu nekoliko puta nedeljno, odmah posle teretane. Primetila sam da imam više energije, bolje spavam, a i koža mi je lepša".

Na kraju, dodala je i da smatra da je važno da imate vreme za sebe, kako god ga provodili.

Uživajte u fotkama "Rejčel" i "Monike":

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.