Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom Dimitrovskom: Imao sam više sreće, nego pameti

Izvor: Story, 24.Mar.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom Dimitrovskom: Imao sam više sreće, nego pameti

Voditelj Ognjen Amidžić već godinama uživa u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju. – Sigurno je da sam imao više sreće, nego pameti. Ona je neko ko stoji obema nogama čvrsto na zemlji, jaka je i sve što nose posao i život odlično razume. Teško je biti muž bilo koje lepe ... The post Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom Dimitrovskom: Imao sam više sreće, nego pameti appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sada je u braku sa Danijelom, a malo ko zna koliko je zgodna PRVA ŽENA Ognjena Amidžića

Izvor: Blic, 24.Mar.2018

Popularni voditelj Ognjen Amidzić sada je u srećnom braku sa zgodnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a malo ko zna da je pre toga već bio oženjen nekadašnjom koleginicom, voditeljkom iz informativne redakcije televizije Pink, Milicom Marković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.