Ognjen Amidžić: Ozbiljno sam smešan!

Izvor: S media, 26.Avg.2011, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić: Ozbiljno sam smešan!

Voditelj Ognjen Amidžić spreman je za početak četvrte sezone "Amidži šoa", za koju tvrdi da će biti najbolja do sad!

U četvrtu sezonu "Amidži šoa" Ognjen Amidžić krenuo je osnažen ekipom tekstopisaca, sa novim idejama, u većem studiju, obećavajući do sada neviđeno, a sve to da bi dokazao da mu nema ravnog i da je spreman da zada udarac konkurenciji.

Na jednom beogradskom splavu, Ognjen je održao konferenciju za štampu i okupljenim novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << najavio žestoku novu sezonu šoa.

Odlično raspoložen, u društvu svojih tekstopisaca, Darka Mitrovića, Marka Stepanovića, i scenariste Vuka Ršumovića, malo ozbiljno, malo kroz šalu, čuli smo šta nas čeka u četvrtoj sezoni "Amidži šoa". Ukratko rečeno, biće ozbiljno smešno, što im je i slogan.

Ognjen i Danijela se vratili sa mora (FOTO)

"Flamingosi" snimili spot na Zakintosu (FOTO)

Dokaz da su Flamingosi plagijatori! (VIDEO)

Momci su se još letos dobro uigrali, videli šta najbolje prolazi kod nas, a bazirano na iskustvima iz Amerike, uz goste, skečeve, montaže i jako malo muzike, prirediće šou neviđen do sada, prenosi Puls. U njemu neće štedeti ni sebe, ni druge, povećaće broj neprijatelja, a i prijatelja, dovešće u šou ljude koji još nisu bili u njemu, a i neke koji jesu. Vraća se i Oskar, a sve će se odvijati u novom, većem studiju gde će moći da stane i više gledalaca.

Na pitanje novinara da li će opet biti stalno ista publika, odgovor je bio da će zadržati samo onu babu što najbolje tapše.

Termin prvog "Amidži šoa" se još ne zna kada će biti, ni ko će biti gost, ali saznali smo da će se Ognjen sigurno oženiti sledeće godine:

- Danijela nije još pristala, ali moja ponuda je stigla prva - šalio se Ognjen i dodao: Znaćemo detalje do Nove godine.

Već večeras kreće najava za novu sezonu šoa koju možete pogledati ovde.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.