Ogledalce, ogledalce...

Izvor: Mondo, 18.Jun.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogledalce, ogledalce...

Zaboravite na razmak između butina i zategnut stomak, evo još jednog dela tela kojim možete da počnete da se opterećujete.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Novi razlog za brigu: evo još jednog dela tela kojim možete da budete nezadovoljni. Prema rezultatima još jedne u nizu onih "ko se uopšte bavi ovakvim idiotarijama" anketa, sprovedene od strane jednog britanskog sajta za istraživanje javnog mnenja, nova "zvezda" ženske anatomije je istaknuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ključna kost.

A kao da to samo po sebi nije razlog za zabrinutost u pogledu smera u kojem se uputila naša civilizacija, većina ispitanika (59 odsto) je u istoj anketi navela da je izvor njihove "inspiracije" na temu fizičkog izgleda - Instagram, prenosi britanski "Metro".

Poželjne karakteristike ženskog tela

Zategnut stomak

Čvrsta guza

Definisane ruke

Istaknuta ključna kost

Razmak među butinama

 Izgleda da standardi koje nam nameću fotke sa naslovnica, bilborda i reklama obrađene u Fotošopu nisu bili dovoljni da konačno zapečate iskrivljenu verziju realnosti, pa smo se okrenuli Instagramu...

Uticaj društvenih mreža i "selebriti" kulture na ženski doživljaj sopstvenog tela stvarno postaje zabrinjavajući. Naročito kad shvatite koliko je brzo pomamu za usnama Kajli Džener zamenio bizarni "dohvati svoj pupak" izazova...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.