Izvor: Luftika.rs, 03.Okt.2022, 10:14

Oglasila se pretučena žena iz Mladenovca: Miroslav mi je prijatelj, razlog napada je glup

Miroslav D. (57), osumnjičen da je na ulici u Mladenovcu pretukao Vesnu I. (48), predao se sinoć (2. oktobar) policiji.
Snimak jezivog nasilja pojavio se na internetu, a tokom večeri nasilnik se predao policiji i u stanicu je došao u pratnji advokata. Vesna I. kaže da je do incidenta bila u dobrim odnosima sa Miroslavom.
– Miroslav mi je prijatelj. Konkretan razlog napada je prilično banalan i glup. Moram da dam izjavu u policiji danas ili sutra i da se konsultujem sa advokatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pre nego što iznesem detalje u medije – naglašava Vesna vidno uznemirenim glasom.
Stravičan incident dogodio se ispred zgrade u kojoj Vesna živi.
Prijateljica brutalno pretučene žene je objasnila da je Vesna iste noći otišla u Dom zdravlja i dežurnoj ekipi se požalila na povrede. Dodala je da se Vesna i nasilnik poznaju skoro 20 godina.
– Znaju se dugo, ali nisu bili u vezi. Trebalo je da izađu zajedno. Međutim, kada su došli u lokal, otišao je da sedne za drugi sto. Ona mu je prebacila što su uopšte izlazili zajedno ako sedi sa drugima. To ga je navodno isteralo iz takta i sve ostalo se vidi na snimku – objašnjava prijateljica pretučene žene.
Prema njenim rečima, brutalno prebijanje žene prekinuo je njen sin koji je s prozora video šta se dešava.
– On je viknuo i srećom Miroslav je prekinuo. Nasinik ga je poslušao, ali njegovo delo ne sme proći nekažnjeno. Moja prijateljica ima hematom iznad uha, ali lekar nije mogao da vidi da li joj je povređena bubna opna. Trpi bolove fizičke i psihičke, emotivno je povređena i ne zna kako da se sada nosi s tim – rekla je prijateljica pretučene žene.
Izvor: Kurir.rs/Blic
Ovo je slika i prilika “junaka” koji je sinoć brutalno prebio ženu u Mladenovcu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.