Oduševio fanove novim spotom: Saša Kovačević kao seksi detektiv izgleda nikad bolje (video)

Izvor: Story, 08.Jul.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševio fanove novim spotom: Saša Kovačević kao seksi detektiv izgleda nikad bolje (video)

Jedan od najpoželjnijih frajera domaće scene Saša Kovačević oduševio je juče svoje fanove kada je izbacio dve verzije novog spota – na srpskom i na španskom. Pevač je predstavio novu pesmu “Kažeš ne”, a prvi kokomentari na društvenim mrežama su više nego dobri. Po svemu sudeći, uložio je mnogo truda i finansijskih sredstava u ovaj “mini ... The post Oduševio fanove novim spotom: Saša Kovačević kao seksi detektiv izgleda nikad bolje (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Saša Kovačevići ljetni hit na srpskom i španskom

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2017

Jedan od najpoželjnijih frajera domaće scene Saša Kovačević oduševio je juče svoje fanove kada je izbacio dvije verzije novog spota – na srpskom i na španskom...Pjevač je predstavio novu pjesmu “Kažeš ne”, a prvi kokomentari na društvenim mrežama su više nego dobri...Po svemu sudeći,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.