Održana ekskluzivna pretpremijera 1. epizode serije Vinil (FOTO)

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana ekskluzivna pretpremijera 1. epizode serije Vinil (FOTO)

Pred ekskluzivnu premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije Vinil (Vinyl), koja će u Srbiji biti održana u isto vreme kad i u Americi, 15. februara, u noći između nedelje i ponedeljka u 3 sata po lokalnom vremenu (i istog dana u 20:05 sati), u Beogradu

Foto: Promo

Pored predstavnika medija u Srbiji, pretpremijera je okupila i brojne ličnosti iz javnog života Srbije: Zorana Kostića Caneta iz benda Partibrejkers, Dušana Kojića Koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << iz Discipline kičme, Dejana Vučetića Vuču iz Darkwood Duba, Dragoljuba Crnčevića Crnketa iz Point Blanka, glumca Slobodana Stefanovića, te značajne rok-kritičare i novinare, poput Petra Janjatovića, Slobe Konjovića, Aleksandra Žikića, Velje Pavlovića, Branke Bunt Glavonjić, Maje Živanovića i mnoge druge.

Ekskluzivnoj pretpremijeri Vinil-a prisustvovao je i naš proslavljeni košarkaški reprezentativac, od nedavno i dokazani čuvar vinila – Žarko Paspalj. Od Oskarom i Emijem nagrađenog reditelja Martina Skorsezea, dobitnika Zlatnog globusa i za Emi nominovanog Mika Džegera, i za Oskara nominovanog, a višestrukim Emijem nagrađenog Terensa Vintera, serija Vinil smeštena je u Njujork 1973. godine, i prati život Ričija Finestre, direktora izdavačkekuće koji voli kokain, u problematičnom je braku i na čelu je kompanije koja gubi sjaj.

Njegova supruga Divon, bivša glumica i model koja je bila deo priče koja se odigravala oko čuvene Fabrike Endija Vorhola 1960-tih godina u Njujorku, sada je majka dvoje dece i živi u predgrađu. Ričijeve lične i profesionalne krize prave dodatni stres u njihovom odnosu, zbog čega Divon razmišlja da se vrati svojim boemskim korenima.

U međuvremenu, Ričijevog partnera Zaka Jankoviča su iskustvo u industriji i stotine dolara vredna rukovanja učinili neprocenjivim delom kompanije, iako i dalje radi u direktorovoj senci.

Glavne uloge u Vinilu igraju dva puta Emijem nagrađeni Bobi Kanavale (Riči Finestra), Olivija Vajld (Ričijeva supruga, Divon Finestra) i nekoliko puta Emijem ovenčani Rej Romano (Zak Jankovič). Pored njih, glumačku postavu čine još i: Eto Esando (Lester Grajms), Džejms Džeger (Kip Stivens), Pol Ben-Viktor; Prvu od deset epizoda režirao je Martin Skorseze, po scenariju koji je napisao zajedno sa Ričom Koenom, Mikom Džegerom i Terensom Vinterom.

Prva epizoda serije Vinil će u periodu od 15. februara do 14. marta biti besplatno dostupna svim gledaocima u Srbiji, putem usluge videa na zahtev HBO GO. Svi koji u tom periodu posete sajt hbogo.rs moći će da uživaju u ludoj vožnji kroz muzičku scenu 70-tih.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ekskluzivna premijera nove HBO serije „Vinil“ za sve Open korisnike

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2016

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža, predstavlja novu dramsku seriju iz originalne HBO produkcije „Vinil“ koja će ekskluzivnu premijeru na HBO-u imati isti dan kada u i Americi, 15. Februara, a koju će moći da pogledaju svi Open korisnici...Da je riječ o seriji koja mnogo obećava...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.