Odlični razlozi za češće uživanje u seksu

Izvor: 24sata, 10.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični razlozi za češće uživanje u seksu

Čak i ako mislite da znate baš sve o seksu, neke činjenice uvek mogu dobro da vas zabave i nasmeju, a neke su zaista korisne za zdravlje. Kako god bilo, nije na odmet mala škola i podsetnik zašto je dobro imati voljenu osobu i što češće uživati sa njom.

Stres

Više je istraživanja pokazalo da odnosi pomažu smanjenju napetosti i snižavaju krvnog pritiska pa tako i pozitivno utiču i na stres. Kako piše Women's Health, čak se pokazalo da su ljudi bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << odradili važne studije i prezentacije ako su pre toga imali odnos s voljenom osobom.

Jača imunitet

Ako osećate da vas hvata prehlada, uz čaj, limun i med, posvetite se svojoj ljubavi, jer su razne studije potvrdile da orgazam pozitivno deluje na zdravlje i jača imunitet.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.