Od sutra prijava Info centru Čistoće za učešće u akciji

Izvor: Press, 25.Okt.2012, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra prijava Info centru "Čistoće" za učešće u akciji

JKP "Gradska čistoća" saopštilo je danas da će od sutra svi građani koji žele da učestvuju u akciji "Eko kesa za čistiji grad" moći da se prijave Info centru tog preduzeća na broj 011-33-14-019.

Do sada su to mogli da učine samo prijavom u bilo kojoj jedinici pošte, a od od sutra će moći da se jave i Info centru JKP "Gradska čistoća", a taj broj biće dostupan sugrađanima 24 časa dnevno, dodaje se u saopštenju.

Praćenjem instrukcija govornog automata >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i ukucavanjem identifikacionog, šestocifrenog broja uplatnice za Infostan, koji se nalazi u gornjem levom uglu, sugrađani u bilo kom trenutku mogu da prijave svoje domaćinstvo za učešće u akciji "Eko kesa za čistiji grad" i tako obezbede redovno primanje "eko kesa" na kućnu adresu.

Više od 15.000 beogradskih porodica već učestvuje u toj akciji, čiji je cilj da se što više otpada koji je moguće reciklirati i stavi u proces reciklaže.

Specijalizovane kese namenjene su za upotrebu tokom dva meseca, odnosno jedna "eko kesa" od 120 litara, je dovoljna za odlaganje reciklabilnog otpada za jednu sedmicu.

Kada se kesa popuni papirom, plastičnom i metalnom ambalažom, na nju se lepi jedinstveni bar kod i iznosi se na trotoar, na vidno mesto, u blizini neke veće saobraćajnice, ili pored kontejnera, od 20 do 22 sata, i to danima posebno određenim za svaku opštinu.

Za opštinu Novi Beograd predviđeno je ponedeljkom, Zemun utorkom, Čukaricu sredom, Savski Venac i Rakovicu četvrtkom, Vračar i Zvezdaru petkom, Stari Grad i Palilulu subotom, a Voždovac nedeljom.

Pored toga, "Čistoća" će sugrađanima koji učestvuju u akciji, učitavanjem bar kodova sa "eko kesa" na pogonu "Otpad" gde se one i dopremaju, obezbediti i retroaktivni popust od 20 odsto na uslugu odvoženja smeća JKP "Gradska čistoća".

Pozivom na broj Info centra "Čistoće" 011 33 14 000, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, sugrađani mogu da dobiju i pomoć obučenih operatera, kako u vezi učešća u akciji "Eko kesa za čistiji grad" tako i o svim drugim aktivnostima tog preduzeća, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijava za eko-kese od sutra i preko Info centra „Čistoće"

Izvor: Blic, 25.Okt.2012

Prijava za akciju „Eko kesa za čistiji grad“ koju realizuje JKP „Gradska čistoća” od sutra će biti jednostavnija. Do sada su sugrađani mogli da učestvuju u akciji prijavom u pošti, a od sutra to mogu i pozivom na broj 011 33 14 019, koji je otvoren u okviru Info centra ovog preduzeća...Taj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.