Od koleginice do zanosne Ruskinje: Ko su bivše devojke Miloša Bikovića?

Izvor: Luftika.rs, 23.Sep.2023, 12:05

Od koleginice do zanosne Ruskinje: Ko su bivše devojke Miloša Bikovića?

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković osim profesionalnih uspeha može da se pohvali i činjenicom da je bio u emotivnim vezama sa velikim brojem lepotica iz sveta glume i mode.
Milioš Biković već neko vreme uživa u ljubavi sa svojom partnerkom – Ivanom Malić, a nedavno su i potvrdili pisanje domaćih medija da „su trudni“ i da čekaju prinovu.
– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora – napisao je Biković.
Glumac se svima zahvalio na željama, ali i zamolio sve da poštuju njihovu privatnost.








View this post on Instagram


















A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


– Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – napisao je Miloš na Instargramu.
Posle ovih lepih vesti sigruno je da su mnoge dame tužne, pošto se čini da je Ivana, koja ima veoma odgovoran posao, definitivno „ukrala“ Miloševo srce i da će ovo biti ta ljubav za ceo život.
A pre Ivane, Miloš je imao romanse sa velikim brojem poznatih lepotica.
Brankica Sebastijanović







View this post on Instagram


















A post shared by Brankica Sebastijanovic (@sebastijanovicbrankica)


Miloš je negde na početku svoje filmske karijere bio u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović.
U tom periodu su čak i radili zajedno na filmu i seriji „Samac u braku“, gde su glumili bračni par. Bili su u ljubavi oko četiri godine.
Anja Alač







View this post on Instagram


















A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)


Takođe njegova koleginica sa kojom je Miloš bio u prvom delu svoje karijere. Anja je inače Ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača.
Miloš i ona su, po pisanju domaćih medija bili zajedno u dva navrata. Ljubav se rodila dok studirali zajedno. Nakon što su raskinuli Anja je uplovila u romansu sa kolegom Radovanom Vujovićem, a kada su i oni okončali vezu – mediji su opet uslikali zajedno Miloša i Anju i pisali kako su opet u vezi.
Ni Anja ni Miloš nisu komentarisali te navode.
Barbara Tatalović







View this post on Instagram


















A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic)


Lepa Barbara Tatalović je manekenka. U medijima se ova Miloševa veza predstavljala kao jedna od najozbiljnijih, ali par je ipak raskinuo nakon nekog vremena,
Pisalo je da do kraja ljubavi došlo zbog velike udaljenosti i česte razdvojenosti.
Saša Lus







View this post on Instagram


















A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)


Miloš i Saša su bili u romansi 2016. godine, koja nije potrajala suviše dugo. Paparaci su u jednom trenutku uslikali zanosnu Sašu sa drugim muškarcem, pa pošto se za njihov raskid nije znalo odmah, neki su to videli kao varanje.
Međutim, Biković je tada objasnio da su prekinuli romansu pre tog događaja.
Aglaja Tarasova







View this post on Instagram


















A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova)


Za vezu sa prelepom plavookom Ruskinjom Aglajom Tarasovom vezana je jedna veoma interesantna priča.
– Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport – rekla je glumica svojevremeno za ruske medije.
A onda je došlo do neverovatnog zapleta.








View this post on Instagram


















A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova)


– Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje ‘Mitova’, ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: ‘Bože, šta ti je život – pričala je lepa glumica.
Arina Vološina







View this post on Instagram


















A post shared by 𝓐𝓻𝓲𝓷𝓪 (@arinavoloshina)


Pre Ivane Miloš je bio sa Arinom, koja nakon raskida nije imala lepe reči za Miloša. Međutim, naš glumac nije komentarisao te navode i ubrzo je sreću našao sa lepom Ivanom sa kojom sada čeka bebu.
Izvor: Glossy
Zaveo Cecu, verio Natašu Bekvalac, pa sreću pronašao sa boginjom iz Dominikanske Republike

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.