Od busa napravili hotel (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Sep.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od busa napravili hotel (VIDEO)

Izgleda tako da ćete poželeti da spavate u autobusu!

Foto: PrintScreen/YouTube

Par Britanaca je čuveni londonski dabl-deker iz šezdesetih godina preuredio i napravio prilično luksuznu hotelsku sobu.

Suzan i Filip su kupili autobus za skoro 6.000 evra, uložili su oko 120.000 evra u preuređivanje, a rezultati će vas oduševiti.

Na donjem spratu autobusa sada se nalazi kupatilo, veliki TV, fensi osvetljenje, dok su na gornjem spratu spavaća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << soba - bračni krevet, sofa, sto i stolice.

Neke stvari koje su bile u autobusu nisu preuređene radi originalnosti, pa se tako u ovoj hotelskoj sobi nalazi nekoliko sedišta, volan...

Ispred se nalaze đakuzi i privatna bašta, a u ovom neobičnom hotelu ima i bežični Internet.

Bus/hotel nazvan je "Trafalgar skver", nalazi se na posedu još jednog hotela koji ovaj par poseduje blizu muzeja "Bimiš". Vlasnici kažu da je najbolji za parove jer nema baš mnogo mesta, a cena za noć je 264 evra preko nedelje, a 300 evra petkom i subotom.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.