Izvor: Luftika.rs, 14.Jun.2023, 12:02

Ocu dečaka ubice sa Vračara privremeno zaplenjena imovina

Sudija za prethodni postupak višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je usvojio predlog roditelja ubijene dece u OŠ „Vladislav Ribnikar“ za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinskopravnih zahteva.
Time je ocu dečaka ubice zabranjeno da rasplaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik.
Kako je saopšteno iz Višeg suda u Beogradu reč je o stanu u Beogradu, delovima poslovnog prostora u Beogradu i putničkom motornom vozilu.
Privremene >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mere imaju trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.
Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, koja ne zadržava izvršenje rešenja.
Okrivljenom na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti.
Kako će odgovarati ubica sa Vračara? Država ima instrumente da ga kazni

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" OTKRIVA ZAŠTO JE OCU DEČAKA UBICE ZAPLENJENA IMOVINA Jedna stvar koji je uradio u pritvoru je privukla pažnju suda i advokata roditelja ubijene dece, odmah je usledila reakcija!

Izvor: Blic, 14.Jun.2023

Odluka Višeg suda u Beogradu kojom je V.K. ocu dečaka ubice zabranjeno da raspolaže svojom imovinom usledila je nakon što je on zatražio da mu u posetu u pritvor dođe notar! Namera mu je bila da overi potrebnu dokumentaciju, kako bi mogao da raspolaže svojom imovinom, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.