Obratite pažnju: Ovo žene žele od muškaraca

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obratite pažnju: Ovo žene žele od muškaraca

One ne žele "pločice" na stomaku svog partnera, niti muškarca koji ima "debeo" novčanik"...

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Kada je reč o izboru partnera, ženama je najvažnije da je muškarac - pouzdan. Da, dobro ste pročitali.

Tu se ne misli samo na pouzdanost u smislu da je žena sigurna da je partner neće prevariti. I to je, naravno, važno, ali pouzdanost ovde ima šire značenje.

Dame zapravo žele partnera koji je baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onakav kakvim se predstavlja, koji radi ono što govori. Na njega partnerka može da se osloni i može da računa na njega.

Stručnjaci imaju i naučno objašnjenje zašto je ženama potreban pouzdan partner (ako je uopšte potrebno objašnjenje za to).

Oni kažu da ne samo što žene mogu da se oslone na pouzdanog partnera, već i bezbednost i zdravlje njihove dece zavise od toga.

Ispostavilo se, nakon brojnih studija, da su očevi ključan faktor za zdravlje i uspeh dece. Kada tate nisu uključene u odgajanje dece, rizik da će dete živeti u siromaštvu je pet puta veće, tri puta su veće šanse za neuspeh u školi, a dvostruko je veći rizik da dete razvije emocionalne ili poremećaje u ponašanju.

Upravo iz tog razloga - zato što vole sigurnost - žene "padaju" na male znake pažnje poput otvaranja vrata, koja poručuju da ste tu da je štitite, da brinete o njoj, da može da vam veruje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.