Obožavateljke razočarane: Ovako je nekada izgledao veliki holivudski frajer

Izvor: Story, 20.Mar.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavateljke razočarane: Ovako je nekada izgledao veliki holivudski frajer

Kada su ugledale njegovu sliku iz mlađih dana, njegove obožavateljke poželele su da mu oduzmu titulu najprivlačnijeg muškarca na svetu.

Adam Levin, foto: Instagram, Profimedia

Adam Levin već godinama važi za jednog od najzgodnijih momaka na svetu, titulu je čak i zvanično dobio pre dve godine, a sada kada se pojavila njegova slika iz rane mladosti postoji velika šansa da mu je oduzmu.

Frontmen Maroon 5 ima 38 godina, posao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << snova i suprugu na kojoj mogu svi da mu pozavide.

Ova frizura Adama Levina šokirala je njegove fanove (FOTO)

Međutim, nije oduvek imao savršenu frizuru, gomilu tetovaža i izvajane trbušnjake.

Vrelo: Pogledajte seksi scene sa suprugom Behati Prinslu u novom spotu Adama Levina (VIDEO)

Slika koja se pojavila na internetu, a na kojoj je Levin sa podužom kosicom, razdeljkom i blaženim osmehom kvalifikuje ga ravno među štrebere.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.