Oblačno i hladno, do 11 stepeni

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i hladno, do 11 stepeni

Beograd -- U Srbiji će biti pretežno oblačno, hladno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama susnežica i kratkotrajan sneg, saopštio je RHMZ.

Krajem dana očekuje se prestanak padavina.

Na severu Vojvodine će biti pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren, severni, severoistočni vetar, uveče u skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od nula do sedam, a najviša dnevna od sedam do 11 stepeni Celzijusa.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će sutra biti pretežno oblačno, hladno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab i umeren, severni, severoistočni vetar, uveče u skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura že biti pet stepeni a najviša dnevna devet.

U petak će se tokom dana postepeno razvedravati uz jačanje južnog i jugoistočnog vetra. Od subote se očekuje porast temperature.

Za vikend će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u košavskom području i na planinama umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u nedelju povremeno sa udarima olujne jačine. Zatim će do kraja narednog sedmodnevnog perioda biti relativno toplo uz česta prolazna naoblačenja i uglavnom slabe padavine.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 31. oktobar 2019:

Biometeorološka situacija će uticati nepovoljno na cerebrovaskularne bolesnike, kao i na osobe sa psihičkim tegobama. Кod meteoropata se očekuju reumatski bolovi, nervoza i glavobolja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.