Objavljen snimak udesa Džejmsa Meja VIDEO

Izvor: B92, 30.Sep.2022, 12:13

Objavljen snimak udesa Džejmsa Meja VIDEO

U najnovijem specijalu serijala Grand Tour tokom snimanja je imao nezgodu najoprezniji od trojice voditelja, Džejms Mej.

Posljednji specijal Scandi Flick nas vodi na sever Evrope. Trio je odlučio da se okuša u vožnji reli automobilima, s tom razlikom da je Džeremi Klarkson izabrao Audi RS4.

Jedna od scena snimana je u tunelu gde su morali da voze što brže, u polumraku, uz postepeno uključivanje rasvete. Nimalo prijatan test prvi je obavio Klarkson u Audiju. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se štedeo, a na licu mu se videlo da nije oduševljen ovom vožnjom.

Sledeći je bio Mej koji je nagazio gas u Mitsubishiju, što je primetio i Hamond. Mej je kasnije priznao da je baš želeo da pobedi.

Račvanje tunela, gde treba kočiti, naglo se ukazalo, a Mej je počeo da koči prekasno pa je bočnim delom automobila udario u zid. O jačini udarca svedoči kamera iz kabine.

Odmah je stigla hitna pomoć, snimanje je nakratko prekinuto, a Mej je imao sreću da prođe samo uz lakše povrede.

Poslednji je nastupio Hamond. S obzirom na njegovu nezgodu u Rimčevom električnom bolidu od pre nekoliko godina i Mejov udes, način njegove vožnje bio je očekivan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Objavljen snimak udesa Džejmsa Meja (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022

U najnovijem specijalu serijala Grand Tour tokom snimanja je imao nezgodu najoprezniji od trojice voditelja, Džejms Mej. Posljednji specijal Scandi Flick nas vodi na sever Evrope. Trio je odlučio da se okuša u vožnji reli automobilima, s tom razlikom da je Džeremi Klarkson izabrao Audi RS4. Jedna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.