Izvor: Luftika.rs, 17.Mar.2024, 19:05

Objavljen oglas za najudaljenije i najhladnije radno mesto na svetu

Baza Port Lokroj na Antarktiku, glavno mesto dobrotvorne organizacije UKAHT, ponovo zapošljava ljude koji treba da zauzmu pozicije direktora baze, upravnika prodavnice, promatrača divljih životinja i upravnika pošte za sezonu od novembra 2024. do marta 2025.
Sigurno ste nekad maštali da promenite posao. Ok, nije vam loše, ali opet, dosadilo vam je da radite s istim ljudima i slušati iste priče. Svi koji se tako osećaju, a stanovnici su Ujedinjenog Kraljevstva, mogu nešto i da preduzmu po tom pitanju.
Naime, UK Antarctic Heritage Trust (ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antraktiku) zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve UK rezidente.
Da, dobro ste pročitali, posao...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.