Obezbedite svoju kartu za premijeru dugoočekivanog filma Pedeset nijansi - Siva!

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbedite svoju kartu za premijeru dugoočekivanog filma Pedeset nijansi - Siva!

Obezbedite karte na vreme, i doživite ovaj svetski fenomen među prvima, na premijernom prikazivanju 11. februara u beogradskom Sava Centru!

Pored Eventim online prodaje, karte za premijeru filma Pedeset nijansi - Siva koja će se održati 11. februara u Sava Centru  od danas su dostupne i za kupovinu na blagajnama Sava Centra, Eventima i u knjžarama Delfi.

Knjiga Pedeset nijansi – Siva zavela je čitaoce širom sveta, a Taramount film vam uskoro donosi i ekranizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koja će zasigurno osvojiti srca publike.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastasije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...

Pedeset nijansi - Siva je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Svetski fenomen 50 NIJANSI - SIVA stiže u bioskope! Obezbedite svoju kartu za premijeru!

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2014

Obezbedite karte na vreme i doživite svetski fenomen "Pedeset nijansi - Siva " među prvima, na premijernom prikazivanju 11. februara u beogradskom Sava centru! nbsp;

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.