Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2024, 10:25

Obdukcija pokazala kako je ubijen Zoran iz Rume, pored tela bio doberman

Policijski službenici iz Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, identifikovali su i uhapsili osumnjičenog za ubistvo Zorana Obradovića (68) zvanog Gusak iz Rume, inače bivšeg vlasnika lokalne kafane, a sada vlasnika odgajivačnice pasa, čije je telo pronađeno pre dva dana.
Prema rečima sina ubijenog Zorana, 5. marta obratio se policiji nakon što je pronašao telo oca u njegovoj kući na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i pas >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rase “doberman”. U sobi su se videli tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika.
Prema rečima sina, Zoran je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana. Takođe je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil koji je koristio njegov otac.
U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a na rukama su bile uočljive povrede i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije naneo pas. Takođe, pronađena je i bejzbol palica s tragovima crvene boje nalik na krv.
Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a uzrok smrti je davljenje.
U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, policija nastavlja intenzivan rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva. Detalji istrage i motiv osumnjičenog za ubistvo još se utvrđuju.
Ovo je nekadašnji vlasnik kafića ubijen u Rumi, telo pronađeno sa prostrelnim ranama

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Doberman grizao mrtvog gazdu! Obdukcija pokazala KAKO JE UBIJEN vlasnik kafane iz Rume - detalji zločina lede krv u žilama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

Obdukcija pokazala kako je ubijen vlasnik kafane u Rumi...Policijski službenici iz Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, identifikovali su i uhapsili osumnjičenog za ubistvo muškarca (68), inače bivšeg vlasnika lokalne kafane, a sada vlasnika odgajivačnice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.