Obama guši automobilski smog

Izvor: Mondo, 26.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama "guši" automobilski smog

Američki predsednik Barak Obama zatražio je od Agencije za zaštitu prirodne sredine da razmotri zahtev Kalifornije da se reguliše emisija gasova iz automobila, koji doprinose globalnom zagrevanju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama preduzeo prvi korak u promeni politike o klimi

Izvor: Kurir, 26.Jan.2009

VAŠINGTON, 26. januara 2009. (Beta-Rojters) - Američki predsednik Barak Obama (Barack) zatražio je danas od Agencije za zaštitu prirodne sredine da razmotri zahtev Kalifornije da se reguliše emisija gasova iz automobila, koji doprinose globalnom zagrevanju. Obama je time počeo da menja politiku...

Nastavak na Kurir...

Obama preduzeo prvi korak u promeni politike o klimi

Izvor: EMportal, 27.Jan.2009, 13:37

Predsednik SAD Barak Obama zatražio od Agencije za zaštitu životne sredine da razmotri zahtev Kalifornije da se reguliše emisija gasova iz automobila koji doprinose globalnom zagrevanju.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.